Delovna sobota, 20.10.

Obvestilo!

V soboto, 20. 10. 2018, bomo imeli delovno soboto. Nadomeščali bomo petek, 3. 5. 2019.

Učenci I. triade in POŠ Vrh Svetih Treh Kraljev si bodo ta dan na Vrhniki ogledali kratke animirane filme ter dokumentarni film o nastanku Koyaa animiranih filmov.

Ta dan jutranjega varstva, kosila in podaljšanega bivanja ne bo.

Učenci pridejo v šolo kot običajno s šolskim avtobusom oziroma peš do 8.10. Po končani dejavnosti bo organiziran enoten odvoz v vse smeri predvidoma ob 12.40.

Učenci II. in III. triade si bodo v Kinu Žiri ogledali slovenski film Gajin svet. Ogled se bo začel ob 9.00. Po filmu, ki traja 90 minut, bo sledil krajši odmor (15 min), nato sledi predavanje v sodelovanju z organizacijo Safe.si, ki traja 1 uro.

Na ogled filma Gajin svet in predavanje v Kinu Žiri ste lepo vabljeni tudi starši.

Vse prevečkrat se srečujemo z vprašanji in stiskami, kako vzgajati otroke, učence, da bodo znali varno, odgovorno in koristno uporabljati svetovni splet in mobilne naprave. Film Gajin svet in še posebej predavanje po njem je namenjeno ozaveščanju problematike nevarnosti zlorab na internetu. Zato ste starši lepo vabljeni, da si v soboto dopoldne, skupaj s svojim otrokom, ogledate film in ostanete na predavanju, ki ga organizira podjetje Safe.si.

Zaradi lažje organizacije vas prosim, da izpolnite spodnjo prijavnico in jo do srede, 17. 10. 2018, vrnite razredniku.

Lep pozdrav, Aleksandra Urbas

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...