Obvestilo o poteku pouka do konca šolskega leta 2019/20

Spoštovani starši!

 

V ponedeljek se bodo učencem prvega triletja in devetarjem v šolskih klopeh pridružili učenci 4. in 5. razreda, v sredo pa naj bi se vrnili še preostali učenci.

KONČNO!

Zato bomo s ponedeljkom pouk začeli ponovno izvajati po starem rednem urniku, učenci prvih treh razredov tako ne bodo več ločeni v skupine. Razredničarke vam bodo posredovale dodatna pojasnila.

Po starem voznem redu bodo zaenkrat potekali tudi šolski prevozi.

Vseeno pa se bomo ravnali po navodilih in priporočilih NIJZ (čakamo nova, pa jih nikakor ne dajo), kar pomeni, da bodo učenci skoraj ves čas pouka v svojih matičnih učilnicah, ki jih smejo zapustiti le v nujnih primerih, saj se v šolski stavbi ne smejo mešati z učenci ostalih razredov oziroma oddelkov.

Malicali bodo v matičnih učilnicah, kosilo pa bodo pojedli v jedilnici ali v avli, kjer je še vedno predpisana razdalja med dvema mestoma 1,5m.

Ker bo pitnik z vodo izklopljen in blokiran, naj si učenci v šolo prinesejo plastenko ali bidon, kamor si bodo lahko natočili vodo.

Takoj, ko dobimo drugačne smernice z vrhov, bomo na tej strani objavili novo obvestilo, do takrat pa – srečno in lep pozdrav.

 

Mitja Turk, ravnatelj

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...