Impresivnost časa, nagrajeni mladinski literarni prispevki 2020

Z literarnimi natečaji JSKD Logatec že dvajset let vabi mlade v svet leposlovja in ustvarjalnega pisanja.  Ob poplavi korona virusa se je v sodelovanju z mlado logaško pesnico Tino Šajn izoblikovala tema lanskoletnega razpisa. Na natečaju je sodelovalo 79 logaških osnovnošolcev iz zadnje triade, v zborniku Impresivnost časa pa je objavljenih 29 izbranih črtic, od teh je osem nagrajenih. V video prispevku se z branjem literarnih utrinkov svojega doživljanja ob nastopu korone predstavlja nekaj nagrajenih avtorjev.

Prispevek bo v tednu ljubiteljske kulture predvajan v petek, 21. maja ob 18. uri, na logaški lokalni televiziji TV-Lep, ponovitev  v nedeljo, 23. maja ob 18. uri.

Objava na YT kanalu TV-Lep pa bo na ogled do konca leta 2021.

Kratek triminutni video s predstavitvijo mladinske literarne dejavnosti na logaški JSKD, v katerem z branjem odlomka svojega prispevka nastopa Ana Bradeško iz OŠ Rovte,  pa bo predstavljen v projektu BEREMO SKUPAJ, v četrtek, 20. maja 2021, na PREDVEČER tedna ljubiteljske kulture, objava na spletni strani JSKD, FB in YT kanalih pa bo na ogled do konca leta 2021.

Vabljeni k ogledu

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...