Naravoslovni dan za učence 6. razreda

V petek, 24. maja, bo 6. razred imel naravoslovni dan, ki se bo izvajal v Biološkem središču v Ljubljani.  Organiziran je brezplačni dogodek Dan očarljivih rastlin, na katerem bodo številne delavnice.

Malico vzamejo v šoli. S seboj lahko imajo kakšen dodaten sendvič ali prigrizek, pijačo ter vremenu primerna oblačila in obutev, saj se naravoslovni dan izvaja v vsakem vremenu.  Kosila v šoli za ta dan ne bo.

Ker je omenjeni dogodek odprt za javnost in ga bodo obiskale različne osnovne ter srednje šole, pričakujemo gnečo. Želim, da se z otrokom pogovorite o obnašanju, skupinskem delu in izogibanju težav (verbalnih in fizičnih), saj bomo le tako uspeli doseči učne cilje.  Otroci za svoje imetje (telefon, denar, ipd. ) odgovarjajo sami. Na avtobusu so telefoni prepovedani.

Obvezni učni pripomočki, ki jih MORAJO imeti s seboj so:  manjši nahrbtnik, pisalo, trdo podlogo za pisanje, manjši dežnik (za primer dežja), zaščitno pokrivalo, kremo za sončenje (priporočam).

Odhod iz Rovt je ob 7.30, predviden prihod v Rovte je ob 14. uri (odvisno od prometa). Za privoz v šolo poskrbite starši, za odvoz pa šola.

Strošek prevoza v Ljubljano je odvisen od števila udeleženih učencev in bo obračunan na položnici za mesec maj.

Lepo vas pozdravljam,

Urška Košak, vodja naravoslovnega dne

Morda vam bo všeč tudi...