Petošolci v Poreču

Srečno prispeli v Poreč in se tudi že dvakrat kopali. Zvečer bomo izvedeli nekaj novega o življenju v morju in ob njem, jutri pa nas čaka izlet z ladjico. Vsi se dobro počutimo in vas lepo pozdravljamo. 

no images were found

Včeraj zvečer smo se imeli super in izvedeli nekaj novega o življenju v morju ter se tudi posladkali s sladoledom. Zjutraj nas je naprej čakala jutranja telovadba, takoj po zajtrku pa odhod na plažo.

Včeraj smo se z ladjico odpravili v Vrsar, kjer smo se posladkali s sladoledom, na poti nazaj pa so nam na ladjici pripravili večerjo. Danes zjutraj nas je pričakal dež, zato je jutranja telovadba odpadla, po zajtrku smo barvali majčke, ko je dež prenehal, smo se odpravili na plažo in presenetilo nas je toplo morje. Po kosilu nas je obiskala gospa učiteljica Aleksandra, ki nam je povedala veliko novega o potapljanju, v katerem smo se kasneje tudi sami preizkusili.

Po večerji smo izdelovali obeske za ključe v obliki ribic. Danes zjutraj nas je pričakalo mrzlo in deževno jutro, kljub temu smo se odpravili na jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo pisali razglednice, izdelovali vetromere in žonglirali. Po kosilu pa bomo izdelali še vetrokaz, padalo in si ogledali film.

Zvečer smo imeli ples, vsaka soba pa je predstavila tudi svojo točko. Danes zjutraj nas je pričakalo malo lepše vreme, otroke pa presenečenje – vodna igrala, kjer so najbolj uživali. Sedaj nas čaka še podelitev diplom in odhod domov. Otroci že komaj čakajo, da vas vidijo.

no images were found

//

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...