IZBOR IZBIRNIH in NEOBVEZNIH IZBIRNIH PREDMETOV ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025

Spoštovani straši.

Na OŠ Rovte od ponedeljka, 15. 4. 2024, do torka, 23. 4. 2024, poteka izbor izbirnih predmetov za učence bodočega 7., 8. in 9. razreda. Isti čas poteka tudi izbor neobveznih izbirnih predmetov za učence bodočega 4., 5. in 6. razreda. Nabor in predstavitve obveznih ter neobveznih izbirnih predmetov za šolsko leto 2024/2025 najdete spodaj v priponkah (II. in III. triada). Izbor obveznih in neobveznih izbirnih predmetov je mogoč samo prek eAsistenta za starše.

Če imate na naši šoli več otrok, v eAsistentu najprej na levi strani izberite ime otroka, nato izberite izbirne oz. neobvezne izbirne predmete.

Kako opraviti prijavo prek eAsistenta, vam lahko pomaga video vodičhttps://www.youtube.com/watch?v=o1LviUzs4Bs ali pisna navodila v priponki.

________________________________________________________________________________________________

eAsistent – Težave pri prijavi

V eAsistent dostopate starši in učenci vsak s svojim uporabniškim računom. Starši imajo za uporabniški dostop svoj elektronski naslov, učenci pa so dobili za dostop šifro.

Starši, v primeru, da ne morete dostopati do eAsistenta (ste pozabili geslo), kliknite na pozabljeno geslo in vpišete elektronski naslov, ki ste ga posredovali šoli: https://www.easistent.com/pozabljeno_geslo. Novo geslo boste dobili na vaš elektronski poštni naslov.

Za svojega otroka lahko v eAsistentu urejate dostop znotraj Moje šole za starše – portal za starše. S svojimi podatki se prijavite v portal in klikne na Nastavitve (levo v meniju). Nato pod podatki o aktivnih storitvah izbere gumb Podatki za prijavo otroka. 

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...